Stellar Data Recovery 9 Professional za MAC

59,99 

  • Stellar Data Recovery professional za Mac ima mnogo opcija za rješavanje kritičnih situacija gubitka podataka.
  • Problemi kao što su izgubljene particije ili oštećeni Time Machine pogoni, oštećene BootCamp particije i izgubljeni podaci na šifriranim pogonima više vas neće brinuti.
  • Data Recovery Mac ima sve mogućnosti za oporavak vaših podataka u slučaju bilo kakvog gubitka podataka.
  • Mac softver za oporavak podataka ne samo da vraća vaše dokumente, možete također vratiti izgubljene ili izbrisane fotografije i video zapise.
  • Softver ima dvije razine kada je u pitanju način skeniranja – Quick Scan i Deep Scan.
Stellar Data Recovery Professional

59,99 

Dodaj u košaricu
Kategorije:

Stellar Data Recovery 9 Professional za MAC

 

Stellar Data Recovery Professional za Mac ima mnogo opcija za rješavanje kritičnih situacija gubitka podataka. Problemi kao što su izgubljene particije ili oštećeni Time Machine pogoni, oštećene BootCamp particije i izgubljeni podaci na šifriranim pogonima više vas neće brinuti. Data Recovery Mac ima sve mogućnosti za oporavak vaših podataka u slučaju bilo kakvog gubitka podataka.

 

Funkcije

 

Oporavak izgubljenih ili izbrisanih datoteka

Ovaj Mac softver za oporavak podataka omogućuje vam vraćanje izgubljenih ili izbrisanih datoteka s tvrdog diska vašeg računala ili drugog vanjskog uređaja za pohranu.

 

Vraćanje vaših neprocjenjivih uspomena

Mac softver za oporavak podataka ne samo da vraća vaše dokumente, možete također vratiti izgubljene ili izbrisane fotografije i video zapise, sve što trebate učiniti je kliknuti na opciju ‘Photo’ pod ‘Multimedia Files’’.

 

Učinkovito pretraživanje datoteka

Stellar Data Recovery dolazi s pametnom značajkom koja vam omogućuje pronalaženje skrivenih datoteka na vašem logičkom disku. Ovaj vam softver omogućuje pretraživanje datoteka prema nazivu i vrsti te odabir jesu li izbrisane ili postojeće datoteke. Također možete tražiti izgubljene ili izbrisane podatke u određenoj mapi. Također možete tražiti određenu mapu na logičkom disku.

 

Time Machine oporavak sigurnosnog kopija

Najpouzdanija mjera u odnosu na gubitak podataka je sigurnosna kopija podataka, a Time Machine je standardna i najpopularnija aplikacija za Mac računala. No, kao i kod bilo koje vrste datoteka na bilo kojem uređaju za pohranu, vaš najcjenjeniji pogon sigurnosnih kopija Time Machine može se izbrisati ili oštetiti u bilo kojem trenutku. Srećom, oporavak podataka za MAC ima ono što vam treba jer podržava pogone dizajnirane Time Machine i oporavlja podatke od njih kao što bi to bilo od bilo kojeg drugog pogona. To omogućava MAC oporavak dodavanje dodatnog sloja zaštite podataka postojećoj zaštiti i glavnom sustavu za pohranu datoteka.

 

Oporavlja se od šifriranih pogona tvrdog diska

Mnogi od nas trebaju upravljati podacima između različitih računala i operativnih sustava, tako da je važno imati softver koji radi s različitim datotečnim sustavima i formatom pogona. Iako MAC softver za oporavak podataka radi samo na Mac računalima, on može pristupiti i oporaviti podatke iz različitih formata uređaja za pohranu. Bilo da vaš uređaj za pohranu koristi jedan od APF-a, HFS, HFS+, FAT, EX-MAT ili NTFS datotečnih sustava, oporavak podataka za Mac moći će skenirati i oporaviti podatke s ovih uređaja.

 

Brzo i duboko skeniranje

Softver ima dvije razine kada je u pitanju metoda skeniranja – brzo skeniranje i duboko skeniranje. Brzo skeniranje korisno je u većini slučajeva za povrat izgubljenih podataka. Ako softver ne može pronaći podatke u brzom skeniranju, automatski se prebacuje na duboko skeniranje. Također možete prebaciti na duboko skeniranje ako niste zadovoljni rezultatima brzog skeniranja.

 

Oporavak mobilnog telefona

Jeste li slučajno izbrisali svoje neprocjenjive fotografije s telefona? Nema više brige o gubitku vrijednih fotografija na telefonu. Sve dok se podaci pohranjuju na memorijsku karticu telefona, ovaj se softver brine za to. Sve što trebate učiniti je povezati telefon s računalom i pokrenuti naš softver. Sve vaše izbrisane fotografije brzo se obnavljaju.

 

Oporavak podataka s oštećenih tvrdih diskova

Pomoću ovog naprednog uslužnog programa sada možete lako oporaviti datoteke iz oštećenog USB flash pogona, tvrdog diska, memorijske kartice i memorije kamere. Također oporavlja podatke s CF kartica, flash kartica, SD kartica (MINI SD, Micro SD i SDHC kartice) i mini diskova.

 

Sputajte svoje datoteke na svoj način

Ako oporavite svoje oporavljene podatke na neorganizirani način, možda ćete teško identificirati važne datoteke čak i kada su dostupni detalji pregleda. Zvjezdani MAC softver za oporavak podataka nudi vam opciju ‘filtrirano stablo’, što vam omogućuje lakše sortiranje datoteka.

 

Slika proizvoda je simbolična.

Stellar licenca je u digitalnom obliku, koju ćete dobiti u roku od nekoliko sati nakon narudžbe i uplate na e-mail adresu koju ste naveli prilikom narudžbe. Više o ESD licencama – kliknite ovdje!

Broj uređaja:

Trajanje licence:

Vrsta licence:

Način isporuke:

Vrijeme isporuke:

Operacijski sustav:

Vrsta softvera: